Nákupní košík: je prázdný

Články > Autoservis a péče o auta > LED světelná značka taxi 19x17cm USB s vypínačem Bílá

LED světelná značka taxi 19x17cm USB s vypínačem Bílá

LED světelná značka taxi 19x17cm USB s vypínačem BíláLED světelná značka taxi o rozměrech 19x17 cm s USB a vypínačem je zařízení, které slouží k signalizaci taxíků. Zde jsou některé informace o této světelné značce:

  • Velikost: Má rozměry 19x17 cm, což je dostatečně velká světelná značka, aby byla viditelná z dálky.

  • LED osvětlení: Je vybavena LED diodami, které poskytují jasný a energeticky úsporný zdroj světla. Bílá barva se často používá pro světelné značky taxi.

  • Napájení pomocí USB: Tato světelná značka se napájí pomocí USB kabelu. To znamená, že ji můžete připojit k libovolnému zařízení s USB portem, například k počítači, nabíječce nebo power bank.

  • Vypínač: Je vybavena vypínačem, který umožňuje snadné zapínání a vypínání světelného efektu. To umožňuje řidičům taxi kontrolu nad svítivostí a používání značky podle potřeby.

  • Funkce signalizace taxi: Tato světelná značka je speciálně navržena pro signalizaci, že vozidlo je v provozu jako taxi. Bílé světlo vytváří charakteristický efekt, který je snadno viditelný ve dne i v noci.

LED světelná značka taxi 19x17cm USB s vypínačem BíláPři instalaci světelné značky taxi je důležité zajistit, aby byla viditelná z různých úhlů a umístěna na vhodném místě na taxíku. Pokud si nejste jisti s instalací, doporučuje se vyhledat profesionální pomoc nebo konzultovat s příslušnými předpisy a předpisy pro používání světelných značek na taxi vozidlech ve vaší oblasti.