Nákupní košík: je prázdný

Články > Hrnky, hrníčky > Sprchová souprava 3 kusy

Sprchová souprava 3 kusy

Sprchová souprava 3 kusy DZLSprchová souprava 3 kusy je sadou tří různých prvků, které se používají při sprchování. Tato souprava obvykle zahrnuje následující:

  1. Sprchovou hlavici: Jedná se o hlavní část sprchové soupravy, která vytváří proud vody pro sprchování. Sprchová hlavice může mít různé typy trysek, nastavitelné režimy střiku vody (např. dešťový sprchový efekt, masážní režim atd.) a může být vybavena i různými funkcemi, jako je regulace tlaku a teploty vody.

  2. Hadici: Hadice je spojovacím prvkem mezi vodovodním potrubím a sprchovou hlavicí. Obvykle je vyrobena z pružného materiálu, který umožňuje pohodlné ovládání a směrování vody. Hadice by měla být dostatečně dlouhá, aby umožňovala pohodlné sprchování, a zároveň by měla být odolná proti opletání a proti úniku vody.

  3. Držák sprchové hlavice: Držák je upevňovací mechanismus, který umožňuje připevnění sprchové hlavice na sprchovou tyč nebo stěnu. Držák sprchové hlavice by měl být stabilní a pevně uchycen, aby sprchová hlavice zůstala na požadované výšce a bylo možné ji snadno nastavit podle potřeb uživatele.

Sprchová souprava 3 kusy DZLSprchová souprava 3 kusy je obvykle prodávána jako kompletní sada, která obsahuje všechny tyto tři prvky a umožňuje snadnou instalaci a používání ve sprchovém prostoru.