Nákupní košík: je prázdný

TVshop

TV shop je prakticky prodejní kanál, kde je v teklevizi inzerován senzační výrobek za mnohdy velmi dražší cenu než je jeho cena výrobní, neboť vysílací čas reklamního teleshopingového bloku je velmi drahý a prodávající teleshopingové firmě se musí televizní reklama vyplatit a ještě na všem vydělat.

Reklamní sdělení v TV

Zpravidla se jedná o reklamní sdělení určené pro starší generaci 65+, neboť pro tuto starší generaci je televize zdrojem pravdivých informací a většinou věří tedy všemu, co se v TV řekne. TVshop je obchod, kde se prodává zboží, které bylo nebo je inzerované v televizi v televizním bloku teleshopingu.

Některé soukromé ale i státní televize mají přímo vyčleněný čas ve svém programu přímo pro teleshopingové reklamy, kde se toto specifické zboží nabízí. Zpravidla se jedná o zázračné hubnoucí pomůcky, zázračné kouzelné mixéry, zdravotní bezpečné pánve, tužky na korekci laku, sekundové lepidlo s uv lampou, různé odpuzovače hmyzu a hlodavců, krtků, různá solární světýlka na zahradu, zázračné smršťovací hadice nebo clona na stínítko Smart View. Teleshopingové reklamy jsou nepravdivé a z 90ti procent výrobky nefungují tak jak jsou inzerovány. Vrácení výrobku bývá někdy velkým problémem.

Teleshopingových firem v česku je nespočet, jedná se o firmy TVproducts, TopShop, MediaShop, WS International a nově vznikající firma TVhity, která se zatím tak úplně neřadí mezi teleshopingové firmy, ale jak její název napovídá, že nějaké ty HIty v nabídce asi má.

Historie v USA

Nápad prodávat zboží prostřednictvím televizní obrazovky vzniknul asi jako všechno v Americe. Název Teleshoping pochází ze slova Tele - televize, Shopping - nakupování. Volný překlad "Televiznní nákupy", "Televizní nakupování" nebo "Televizní obchod".

Máte zkušenosti s TVshopingem? Napište nám váš zážitek nebo zkušenost na náš email info@slevovar.cz a my se o něj podělíme s ostatnimi.

V naší nabídce naleznete

LED světlo s ovladačem 1 ks za 119,-
Pedi Spin Domácí pedikúra za 79,-
Bruska na paty Personal Pedi za 79,-
Flexibilní prodlužovací nástavec na bity za 149,-
Kráječ ovoce a zeleniny Nicer Dicer 5 v 1 za 179,-
Sada na leštění a ochranu povrchu světlometů za 290,-
3D šablona na obtisk tvarů za 190,-
2 Ks hůlek Nordic Walking za 329,-