Nákupní košík: je prázdný

Plachta na auto

Je ochranný prostředek, plachta, kus hadru nebo jiná přikrývka na vaše auto. Jeden z nejlepších způsobů jak chránit vaše auto před prachem, špínou nebo počasím je přikrývka na vaše auto. Taková přikrývka může sloužit několik roků a má nespočet výhod. Říkejme jí plachta na auto. Plachta na auto je vyráběna v několika velikostech a to M, L, XL, XXL a je vyráběna z několika druhů materiálu.

Podle čeho vybrat plachtu na auto?

Jak se v tom vyznám a co mám vlastně koupit? Z naší dlouholeté zkušeností víme, že nejprodávanější velikostí plachty na auto je velikost L. Je to dáno tím, že elikost L je určena na menší vůz, kterých je na silnici nejvíce.

Plachta na auto se lehko aplikuje a nejvíce se používá například na chatách, kdy nemáte garáž a chcete auto ochránit před sluníčkem, před trusem ptactva nebo prachem a deštěm.

Alternativou pro plachtu na auto je ještě plachta na auto proti kroupám, ale tu v nabídce zatím nemáme a je výrazně dražší, neboť obsahuje mekkou část mezi dvouvrstvým pláštěm.

Plachta na auto a hlavně na YoungTimery a OldTimery

Přikrývací plachta na tuo se používá hojně pro uchránění investičních potenciální youngtimerů ale odltimerů (budoucích veteránů nebo již veteránů) a investice do plachty na auto a následnou ochranu při uskladnění veteránů v řádech několik stokorun se vyplatí.

Nejen že ochrání proti prachu, ale ochrní i např proti hlodavcům, hmyzu, plísním a jiným škůdcům.

Plachta na auto a její cena

Nejlepší plachtou na auto není bůhví jaká předražená plachta, kdy se jasně obchodník kapsuje a snaží se vás okrást. Nejlepší plachtou na auto z našeho pohledu je námi nabízená plachta která je složená z Nylonu, elastanu a částí bavlny, je vybavena gumou, která je ve spodní části a je zabalena v plastové zvírací tašce na zip ve tvaru kufříku.

Na plachtu na auto obchodníci zpravidla poskytují záruku 24 mesíců, tato záruka se však nevztahuje na mechanické poškození ale jen na výrobní vady jako je špatně sešitý šev, řídkost materiálu apod.

Pasivní ochrana

Plachta na auto vám poskytuje také pasivní ochranu před vandaly a zloději, když si uvědomí, že manipulace s plachtou je dosti nápadná. Plachta Vám sice nenahradí garáž, ale podstatně může prodloužit živostnost, krásu a lesk vašeho automobilu.

V naší nabídce naleznete

Plachta na motorku za 399,-
Prachovka teleskopická 70 cm za 59,-
Plachta na auto za 479,-