Nákupní košík: je prázdný

Bandáže

Víte, že kvalitní bandáže nemusí stát hromadu peněz? Všichni známe takové ty teleshopingové reklamní pořady nebo předpis od doktora, kdy se člověk hrůzou zarazí nad cenou bandáže. Dříve, než jsme začali s bandážemi obchodovat, jsme měli podobné myšlenky, že bandáž musí zákonitě stát hromadu peněz.

Levná bandáž neznamená špatná bandáž

S překvapením jsme zjistili, že kvalitní bandáž se dá pořídit od řádově desetikorun až po stokoruny a je zcela zbytečné si pro běžné nošení, ať už při turistice, cyklistice, běhání a jiných lehkých pohybových sportech, kupovat předraženou bandáž za tisíce korun.

Názory lékařů

Je dokázáno, že i levná zdravotní bandáž dokáže předejít zdravotním úrazům, fixovat a stahovat, stejně tak dobře jako bandáž předražená. Dokonce Vás může zdravotní bandáž ochránit před bolestí.

Druhy bandáží

Bandáž Na klouby

Jedná se o typ zdravotní bandáže, která je z 90ti % vyrobena z fixačního pružného natahovacího materiálu, která se přetahuje přes koleno, zápěstí, loket, prst, ramena, lokte a kotník. Tyto bandáže usměrňují pohyb a drží ho ve správne trajektorii. Díky těmto fixačním a lestaickým vlastnostem bandáže je trajektorie kloubu přesně tam, kde má být.

Bandáž Na záda, bederní pásy

Jedná se o elastický pás, neoprenový pás, pružný pás látkový a jiný pás, který se upáná kolem pasu, hlavně kolem beder. Jedná se o stahovací pás, který slouží buď jako prevence proti prostydnutí zad (houser) , nachlazení ledvin, ofouknutí při spocení nebo jako zdravotnická pomůcka při ochabnutí zádovývh a břišních svalů. Tento pás je zpravidla sofistikovaná pomůcka, která nestojí moc peněz a rozhodně se vyplatí jí doma mít z preventivních důvodů. Tento bederní stahovací pás ma praktické zapínání pomocí suchého zipu a díky tomuto zapínání má univerzální velikost.

Bandáž a bolest

Ať už jste sportovci, v pooperačním léčení, řešíte revmatické potíže, záněty nebo úrazy pořiďte si bandáž, která vám určenou část těla zafixuje, prohřeje, tím vám umožní normální pohyb a hlavně uleví od bolesti. Bandáž vám ale i může pomoci předejít různým úrazům a to hlavně při sportu a fyzické zátěži.

Ze široké nabídky bandáží si můžete vybrat takovou, která bude vyhovovat vašemu postiženému (namáhanému) místu či kloubu. Ať už se jedná o bandáže zápěstí, bandáž na loket, bandáž na kolena, bandáž na kotníky, bandáž ramene, bandáž obou ramen nebo stehenní bandáž slouží po naražení, traumatu, namožení, zánětu, artróze, artritidě či rehabilitaci po sundání sádry.

Bandáž na vbočený palec

V neposlední ředě nesmíme opomenout bandáž na srovnání vbočeného palce. Vbočený palec trápí hlavně ženy, které si nemohou vzít svou oblíbenou obuv, mají problém s koupí obuvi a bojí se operace. Bandáž na vbočený palec vám při pravidelném nošení palec srovná a vy se budete cítit opět šťastná.

Bandáže a praní

Řeknete si: "No dobře, koupím si bandáž a jak jí vyperu?" Jednoduše jí dáte do pračky a po doprání jí necháte uschnout. Tím je připravena pro další použití.

Na námi nabízené bandáže poskytujeme záruku 24 měsíců

V naší nabídce naleznete

Neoprenový pás na hubnutí HS za 279,-
Elastická bandáž předloktí - sada 2 kusů za 36,-
Elastická bandáž zápěstí - sada 2 kusů za 38,-
Neoprenová bandáž ramene za 158,-
Neoprenová bandáž na obě ramena za 156,-
Elastická bandáž kolenní - sada 2 kusů za 39,-
Elastická bandáž stehenní - sada 2 kusů za 39,-
Zeštíhlující legíny za 372,-
Copper Fit Plus neoprenová kolenní bandáž za 186,-
Stahovací neoprénový pás za 99,-
Zeštíhlující pás na břicho Sculpting Clothes za 279,-