Nákupní košík: je prázdný

Články > Led Zářivky > SOS baterka 6v1

SOS baterka 6v1

SOS baterka 6v1SOS baterka 6v1 je multifunkční svítilna, která má různé funkce a možnosti osvětlení. Označení "6v1" naznačuje, že má šest různých režimů provozu nebo funkcí, které lze použít. Tyto funkce mohou zahrnovat:

  1. Vysoký paprsek (high beam): Tato funkce vydává silné světlo, které osvětluje velkou oblast. Používá se, když je potřeba maximální osvětlení. 
  2. Střední paprsek (medium beam): Tato funkce poskytuje střední úroveň osvětlení a je vhodná pro běžné použití v různých situacích. 
  3. Nízký paprsek (low beam): Tato funkce vydává slabší světlo, které je užitečné při šetření energií nebo při činnostech vyžadujících méně intenzivní osvětlení. 
  4. Stroboskopický režim: Tato funkce zahrnuje rychlé a opakované blikání světla. Používá se jako nárazové osvětlení nebo jako způsob signalizace v nouzových situacích. 
  5. SOS signál: Tato funkce vydává mezinárodní signál SOS, což je sérii tří krátkých, tří dlouhých a opět tří krátkých záblesků. Tato funkce je určena pro nouzové situace a signalizaci potřeby pomoci. 
  6. Blikající červené světlo: Tato funkce poskytuje červené blikající světlo, které je užitečné pro signalizaci nebo v nouzových situacích.

SOS baterka 6v1SOS baterka 6v1 je tedy vybavena širokou škálou funkcí a je vhodná pro různé situace, včetně táboráků, nouzových situací, průzkumu a dalších venkovních aktivit, kde je potřeba spolehlivého osvětlení.