Nákupní košík: je prázdný

Autodoplňky

Pro každého motoristu

Jako správný motorista by se měl o svoje auto starat asi každý a udržovat ho nejen zevnitř čisté, ale i z venku. Dále by mělo být auto v bezvadném technickém stavu nehledě na to, kolik roků je automobil starý.

Starejte se

K tomu, abychom dosáhli bezvadného efektu nejen při čištění, ale i servisování automobilu, potřebujeme autodoplňky. Pod názvem autodoplňky se schovává opravdu mnoho potřebných a zajímavých věcí, u kterých si člověk na první pohled řekne, že se jedná o zbytečnosti, na ten druhý už ale ne.

Autodoplňkem se dá považovat třeba diagnostika, se kterou se měří chybové hlášky a zjištuje celkový stav auta, čistící šampony určené pro mokré mytí, leštěnky, různé doplňky do interiéru jako jsou držáky navigací, držáky telefonů, prodlužovací kabel do zapalovače, sprej pro ošetření kůže, sada na opravu promáčklin v karoserii nebo sadu na opravu zašlých světlometů.

Pomocí Autodoplňkůzvládneme základní údržbu automobilu a také větší servis. Co myslíte, že používají v autoservisu? Pokud myslíte, že mají něco lepšího než je námi nabízené zboží v sekci autodoplňky, tak se pletete.

Autokosmetika

V sekci autodoplňky nabízíme zboží od známe formy K2, které je levné a zároveň je velmi účinné. V Autodoplňkách naleznete také povinnou výbavu, která může zachránit život, přípravky na různé opravy, mazání, promazávání, čištění a údržbu. Autodoplňky jsou jedny z nejvíce prodávaného sortimentu vůbec, neboť ceny servisů se zdražují a každý motorista ve snaze ušetřit a také kvůli jasné historii vozu, stará o automobil sám.

V naší nabídce naleznete

Karbonová folie 3D 152 x 180 cm za 399,-
H1 žárovka LED C6 6000K sada 2 kusy za 399,-
Papírový tablet na přední sklo s klipsnou za 119,-
Potah sedadla kuličkový za 329,-
K2 Turbo pasta na obnovu laku 120 g za 69,-
K2 LAMP DOCTOR 60 g - pasta na renovaci světlometů za 129,-