Nákupní košík: je prázdný

Psí toaleta

Národ s největším počtem domácích mazlíčků

Jsme národ s největším počtem domácích mazlíčků a s tím samozřejmě souvisí i péče o ně. Je jasné, že v době lockdownu a době koronaviru jim věnujeme více pozornosti, neboť má člověk více času a častěji s nimi chodí ven, jenže doba loxkdownu a koronaviru nebude věčná a proto je dobré se připravit i na to, že se člověk vrátí do toho denního koloběhu a nebude mít tolik času se psíkům věnovat a pravidelně s nimi chodit na procházky.

Lockdown skončí a nebude čas

Z důvodu časové indispozice doporučujeme opatřit destičku, která je určena pro psí WC. Je to plastová destička, která je lehce rozebíratelná a čistitelná. Ideální je naučit pejska od malička čůrat na psí záchod, protože jak se říká starého psa novým kouskům nenaučíš.

Určena pro štěnata a nemocné psy

Toaleta je určena štěňátkům, kteří vykonávají potřebu častěji, pejskům po operačním zákroku, kdy je kladen důraz na čistotu v době rekonvalescence nebo umožňuje páníčkům se někde déle zdržet, aniž by po návratu domů nacházeli nehody typu loužiček.

Kamkoliv do bytu

I starší lidé si pořizují malé společníky, ale někdy mohou zdravotní problémy procházku (venčení) narušit, a proto jsou vděční za psí toaletu. Na druhou stranu i pejskové stárnou a místo dlouhého chození ocení toaletu v bytě, kde mohou vykonat v klidu svou potřebu.

Odolná vůči zápachům

Psí toaletu můžete umístit kdekoli, protože je odolná vůči zápachům. Přes speciální mřížku moč steče až do záchytného tácu, který poté vyčistíte. Pes je od přírody čistotný a učenlivý tvor, takže se brzy naučí i na psí toaletu.

Psí toaleta je prodávána ve dvou velikostech a to v menší, která je určena pro menší pejsky a větší, která je pro ty větší.

V naší nabídce naleznete

Hračka pro psa pískací kuře za 59,-
Výcvikové vodítko pro psa za 119,-
Univerzální rukavice pro vyčesávání srsti 2v1 za 99,-
Hračka pro psa provaz s tenisáky a ťapkami za 65,-