Nákupní košík: je prázdný

Články > Led Zářivky > Led Zářivka

Led Zářivka

Vy jí ještě nemáte a chcete jí? Poté nemusíte číst dál a rovnou si led zářivku můžete koupit zde a pro ty, kteří ještě váhají, zde máme několik důvodů proč si jí koupit.

První důvodem proč si pořídit Led Zářivku je úspora energie. Díky Led zářivce budete šetřit energii a tudíž platit méně za elektrickou energii. Led Zářivek se prodává celá škála a tak si představíme jen to nejzákladnější dělení.

Zářivka 120 cm a 150 cm

Je klasická trubice, která pasuje do starších svítilen (obalu) z komunistické éry a dalších moderních led zářivkových svítidel. Důležite při aplikaci takové zářivky je vyndat startér a kondenzátory a na svorky přivést 220V.

Různé barvy světla

Led Zářivky mají různé barvy světla a to studené bílé, denní světlo a oranžové světlo. Tuto vlastnost nám na zářivce značí značka K (Kelvin). Led Zářivka má hned několik výhod a jednou z nich je jejich cena, další výhodou je ekologičtější výroba a recyklace, neboť Led zářivka neobsahuje nebezpečné plyny a dále není zabalena ve skleněné trubce ale plastové rozebíratelné.

Lépe svítí a lepší účinnost zářivek

Lépe svití, to znamená že má lepší účinnost a při zapínání nemusíte čekat jako u starých světelných úsporných zdrojů než se se plyn uvnitř nabudí. Led Zářivka nevydává ani teplo, což je super a nehrozí popálení a vyhoření, nepíská, neproblikává a její kondenzátory uvnitř neruší další spotřebiče v domě jako je například radio nebo televize.

Zkratka LED

Slovo led je zkratkou anglického názvu Light – emitting diode (světlo eliminující dioda) a jedná se o polovodivou elektronickou součástku se schopností vyzařovat světlo.

Výhody LED chipů

Výhody led diod jsou zřejmé, jelikož se jedná o světelný zdroj budoucnosti, který bude postupně nahrazovat konvenční svítidla.

Pořicovací cena Led Zářivky

Pořizovací cena u led zářivek je velmi nízká, jedna klasická trubice se dá pořídit za 149 Kč s DPH a zárukou 24 měsíců. Zpravidla tyto Led trubice vydrží svítiot až 20 000 hodin, což je několik let.

Cena Led zářivky se Vám tak zaplatí během krátkého období z úspor dosažených na elektrické energii a životnosti led zářivky.

Až 100 krát vyšší účinnost

Led Technologioe se neustále vyvíjí a to také její účinnost. V dnešní době se používají Led Cree Chipy, jejich výroba je levná a mají vysokou svítivost a nízkou spotřebu energie.

Časté zapínání

Časté zapínání a vypínání neovlivňuje životnost Led Zářivky a proto se hodí do různých dílen nebo provozoven, mají stálý světelný tok a nikoho a nic neruší. Výhodou Led Technologie je její rychlý náběh na plný výkon a elektrickou energii přeměňují z většiny na světlo, nikoli na teplo.

Led zářivka je odolná vůči vlhkosti a nárazu, proto se hodí jak do průmyslového prostředí, tak i do rodinných domů, bytů nebo jiných prostor.

V naší nabídce naleznete

LED zářivka 120 cm 18W T8 6500K komplet za 179,-
LED zářivka 120cm 18W T8 6500K za 149,-
Led hranový panel 54W 120 cm za 290,-
Přisazené trubicové svítidlo s LED zářivkou 120cm 16W T8 6500K za 228,-
LED zářivka 60cm 9W T8 za 125,-